MasterChef Yarışması Heyecanını Doruklara Taşıyor

image_658bb39dcc91a_Ruan4o
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barbaros Geceye Damga Vurdu ve İlk Ceketi Aldı

MasterChef yarışmasında altı yarışmacı, şef ceketini kazanmak için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içerisine girdi. İlk etabın sonunda Hasan, Kıvanç, Eren, Barbaros, Sergen ve Esra puanlarını aldı. Ancak Barbaros, şef tabağı etabında diğer yarışmacılara fark atarak gece birincisi oldu ve 2. ceketi giyme hakkını elde etti.

Yarışmacılar Ceket İçin Mücadele Ediyor

Hafta boyunca oynanan oyunlar sonucunda Tahsin ve Barbaros şef ceketlerini kazandı. Şimdi ise yarışmacılar, 3. ceketi kazanmak için tezgah başına geçti. Kıvanç, hedefine ulaşmak için tam ortada olduğunu ve gol atmak istediğini vurgularken Esra, ceketi giymek için savaşacağını söyledi. Sergen ise yeni bir deney yapmak istediğini belirtirken, Hasan ise ceketi almak için inandığını ve başaracağını dile getirdi. Eren ise en yüksek puanı alarak mücadelesini sürdürmek istediğini ifade etti.

Danilo Şef Yarışmacıları Uyardı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan siyah pirinç, ançuez ve greyfurtun ana malzeme olduğu yemekler yapmalarını istedi. Danilo Şef, yarışmacıları şaşırtmalarını ve sınırları zorlamalarını isteyerek onları motive etti.

Danilo ve Mehmet Şeflerden Sözler

Mehmet Şef, oyun sırasında “40 yıllık terziyim böyle sökük görmedim. Havada pul diyoruz” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şef malzemelere dikkat çekerek, bu işin her babayiğidin harcı olmadığını ifade etti. Üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver