MasterChef’te Şaşırtıcı Bir Karar Verildi! Şefin Özür Dilemesine Rağmen Olanlar Oldu! “Sakın Öyle Bir Şey Yapma!”

image_65685e4001707_OKNiJV
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef All Star’da gerilim tırmanıyor. Bu hafta eleme adayları belirlendi: Tolga ve Dilara. Yarışmanın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun karşısına çıkan Dilara, Hasan’ın kaptanlık performansını eleştirdi. “Hasan’ın kaptanlığından memnun değilim. İyi bir kaptan olmadığını dün ona yazarak söyledim. Kabul etsen de etmesen de iyi bir kaptan olsaydın, en azından bir oyunu kazanmış olurdun” dedi.

Hasan kendini savunarak şu şekilde cevap verdi: “Dilara, eğer ben iyi bir kaptan değilsem, benim düşünceme göre sen de iyi bir takım oyuncusu değilsin. Eğer buna 10 kişiden sorsak, en azından 5 kişi senin iyi bir takım oyuncusu olmadığını söyler.”

Bu sözler Dilara’nın sinirlerini alt üst etti. Dilara, jüri üyelerine “Şefim, çok özür dilerim. Belki ilk defa böyle bir şey yapıyorum” diyerek aldığı kararı açıkladı.

Bu anlar hem yarışmacıları hem de izleyicileri şaşırttı. Kıvanç, “Sakın öyle bir şey yapma” diyerek Dilara’ya uyarıda bulundu. Dilara’nın aldığı karar merak konusu oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver