Mavi Bültenle Aranan Organize Suç Örgütü Yöneticisi İstanbul’da Yakalandı

image_656c50c2d54d4_xBSxY0
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası ve ulusal düzeyde organize suç örgütleriyle mücadele edilmeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından aranan Shamil Amirov’un İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kafes-15 operasyonuyla Shamil Amirov’un İstanbul Sarıyer’de yaşadığının tespit edildiğini ve yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonu düzenleyen polisleri tebrik ederek, ülkeyi uluslararası ve ulusal düzeydeki organize suç örgütlerinden temizlemek için kararlı olduklarını ve her birini adalet önüne çıkaracaklarını belirtti.

Bu operasyonla Rusya’da faaliyet gösteren “Thieves in Law” Organize Suç Örgütü’nün yöneticilerinden olan Shamil Amirov’un yakalandığı bildirildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uluslararası ve ulusal düzeydeki organize suç odaklarıyla ve uyuşturucu kaçakçılarıyla mücadelenin artarak devam edeceğini vurguladı.

Bu yakalama operasyonu ile birlikte, organize suç örgütleriyle mücadelede atılan önemli bir adım atılmış oldu. Bu tür operasyonlarla ülkemizdeki güvenlik ve huzur ortamının sağlanması hedeflenmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver