Medica Derma İle İletişime Geçmek

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik epilasyon firması Medica Derma, sektörde parlayan yıldızlardan biri ve firma bünyesinde çok sayıda sağlık hizmeti sunuluyor. Bu hizmetler hakkında bilgi edinmek isteyenler ise firmanın çağrı merkezi veya whatsapp hattı ile irtibat kurabilirler.

Medica Derma İnternet Sitesi

Bu numaralara ulaşmak için firmayı Pendik epilasyon merkezi Medica Derma olarak arama motorunda arattıktan sonra Pendik lazer epilasyon alan adlı siteye giriş yapıp ana sayfada yer alan iletişim butonuna tıklanması gerekiyor.

Burada genel merkez adresi, çağrı merkezi numarası, whatsapp hattı numarası ve firmaya ait kurumsal e-posta gibi iletişim bilgileri bulunuyor.

Medica Derma Whatsapp Hattı

Lazerden bölgesel zayıflamaya, cilt bakımından ayak sağlığına, soğuk lipolizden diyet ve beslenmeye kadar çok sayıda uygulamayla hizmet veren firmanın çağrı merkezi ile irtibat kurmak için sayfanın alt kısmında yer alan ücretsiz bilgi al bildirimine gerekli kişisel irtibat bilgilerini yazıp Medica Derma tarafından dönüş yapılması beklenebilir.

Yada firmanın whatsapp numarası 0535 761 36 36 ile iletişime geçebilirler.

Medica Derma Çağrı Merkezi

Aynı şekilde çağrı merkezi 0850 434 14 14 ile de iletişim kurarak ihtiyaç duyulan hizmetle alakalı tüm sorulara cevap bulabilir, fiyat teklifi alabilir ve en yakın şubenin bilgileri istenebilir.

Firmanın sitesindeki iletişim kısmında yer alan harita konumu aracılığıyla navigasyon yönlendirmesi sayesinde firmanın genel merkezi yada şubelerine gitmek imkanı da mevcut.

 

Bu Yazıya Tepki Ver