Meghan Markle, SXSW Festivali’nde Tepkilere Yol Açtı

image_65ec34921b185
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meghan Markle, SXSW Festivali’nde Konuştu

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerinden ayrılan ve ABD’ye yerleşen Meghan Markle, South by Southwest Festivali’nin (SXSW) açılış konuşmasında yer alarak dikkatleri üzerine çekti.

Konuşma Başlığı ve Panel

42 yaşındaki eski oyuncu, “Engelleri Aşmak, Anlatıları Şekillendirmek: Kadınlar Ekranda ve Ekran Dışında Nasıl Liderlik Ediyor” başlıklı panele katıldı. Panelde gazeteci Katie Couric, aktris Brooke Shields ve danışman Nancy Wang Yuen gibi isimler de yer aldı.

Sosyal Medyadaki Tepkiler

Meghan Markle’ın paneldeki tavırları, özellikle sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Özellikle “The Amendment” podcast’inin sunucusu Errin Haines ile olan kucaklaşma anı, tartışmalara yol açtı. Markle’ın kucaklaşmaya gittiğinde Haines’ın karşılık vermemesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Markle’ın çevrimiçi zorbalıkla ilgili konuşmasıyla bu olay arasındaki ironiye dikkat çekti. Kimi kullanıcılar, Markle’ın sarılma isteği ve karşılık görememesini yorumlarken, bazıları ise Markle’ın sadece tanıdığı ve sevdiği kişilere sarıldığını belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver