Mermer Aksesuar Çeşitleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mermer çok dayanıklı ve aynı zamanda oldukça sağlıklı bir malzemedir. Evinizin her alanında gönül rahatlığı ile kullandığınız mermerler Kaliza Home firması aracılığı ile çok başka şekillerde karşınıza çıkmaktadır. Mermerin en şık ve gösterişli haline aracılık eden Kaliza Home, üretmiş olduğu mermer mobilya, eşya ve aksesuarlar ile ev ve ofislerinizi güzelleştirmektedir.

Üretmiş olduğu mermer masa modelleri evlerde en şık ve rahat kullanıma sahip yemek masaları olarak tercih edilirken, ofislerde en can alıcı toplantılara eşlik etmektedirler. Mermer masa modellerinin en şık tamamlayıcısı ise mermer sehpa modelleridir. Farklı geometrik şekillerde ve farklı ebatlarda sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Bunların yanında evin dekorasyonunda kullanılan birçok aksesuar firma bünyesinde özel tasarım olarak hazırlanmaktadır.

Mermer Banyo Aksesuarları

Banyolar evlerin en çok özenilen ve ışıl ışıl parlayan alanlarından birisidir. Son yıllarda ev dekorasyonuna verilen önemle birlikte banyo mobilya ve aksesuarlarında da devrim niteliğinde yenilikler yapılmıştır. Ve Kaliza Home firması tarafından üretilen mermer banyo aksesuarları en şık banyoların göz bebeği olmuştur. Mermer çöp kovaları, mermer peçetelikler, mermer diş fırçaları, mermer sabunluklar ve mermer pamukluklar, istediğiniz renk tonlarında satılmaktadır. Dilerseniz tek tek, dilerseniz de takım olarak temin edebileceğiniz tüm bu aksesuarlara online alışveriş sayfamızdan ücretsiz kargo seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

Mermer Vazolar

Evlerimizde ve ofislerimizde dekorasyonun en güzel parçalarının başında vazolar gelmektedir. Sıradan ve basit vazolar kullanıldığı alana hiçbir şey kazandırmazken, mermerden üretilmiş vazolar bulundukları ortama farklı bir hava kazandırmaktadır.

Mermer Mumluklar

Mumlar ev dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan kilit parçalardandır. Evin her alanında karşımıza çıkmaktadır. Salonlardan banyolara, bahçelerden yatak odalarına kadar her bir alanda farklı mum ve mumluklar, ortama renk katmaktadır. Firmamız bünyesin üretilen mermer mumluklar mum ışığının yansımasına eşlik edebilen en güzel parçalardır.

Bu Yazıya Tepki Ver