Mesut Şeker: “Dijitalleşen dünyayı anlamak”

Mica Reklam Ajansı nin sahibi Mesut Şeker, 2021 yili itibariyle dijitallesmeye ayak uydurmanin onemi ve etkilerinden bahsetti.

Mesut Şeker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital medya yönetim uzmanı Mesut Şeker  “sosyal medyanın 24 saat hayatımıza girmesiyle birlikte tüketim alışkanlıklarımız değişti, her türlü şeye ulaşılabilirlik yükseldi. Doğru reklam stratejileri ile çalıştığımız partnerleri sonuca ulaştırmak artık çok daha basit.” dedi.

Sosyolog Mesut Şeker , sözlerine şöyle devam etti. Aldigim sosyoloji egitimi sayesinde toplumu gozlemlerken analizleri çok daha net yapabiliyorum. Pandemi süreciyle beraber birçok işletme cirosal anlamda sorun yaşasa bile, bakkallik meslegi yapan bir müşterimize kurumsal bir whatsapp hattı oluşturup, dükkanındaki ürünleri kataloglayarak cirosunu 3 kat yükselttik. Bundan önce de telefon üzerinden sipariş alan bu müşterimiz, beklediği verimi görmüyordu. Ama sesli iletişim kurmadan yazılı iletişim ve 24 saat ulaşılabilir olmanın getirdiği cazibe ile, bu mudahaleler ile bu zorlu süreçte müşterimizi rahat bir konuma getirdik.

Mica Reklam Ajansı nın sahibi Mesut Şeker son olarak dijital çağı yakalamak isteyen yeni girişimcilere,
kurumsal bir kimlik çizmelerini, sosyal medya hesaplarını oluşturup aktif kullanmalarini, paylaşımlarında hem samimi bir portre çizerken hem de kaliteden ödün vermemelerini öğütledi.

https://www.instagram.com/mesutseker0/

Bu Yazıya Tepki Ver