Metropol İstanbul’dan çocuklara eğlenceli siperlikler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatın, modanın, dünya mutfağının, aile boyu eğlencenin ve alışverişin buluşma noktası Metropol İstanbul daha sağlıklı ve güvenli alışveriş deneyimi için misafirlerine siperlik hediye ediyor.

Metropol İstanbul misafiri çocukların eğlenerek takacağı özel baskılı, çizgi karakterli tasarım siperlikler de sahiplerini bekliyor.

Ataşehir’de, tüm bağlantı yollarının kesiştiği noktada konumlanan Metropol İstanbul, tüm dünyanın ve Türkiye’nin etkisinde kaldığı salgına karşı tüm önlemleri alarak hizmet vermeye devam ediyor.

Maskenin ve sosyal mesafenin önem taşıdığı bugünlerde alışveriş keyfini doyasıya yaşamak isteyen misafirleri için 20 Haziran günü itibariyle 50 TL ve üzeri her alışverişe siperlik hediye ediyor. Özel tasarım, çizgi karakterli siperlikler ise çocukların salgından eğlenerek korunması için cezbedici seçenekler sunuyor.

Açık havada alışveriş deneyimiyle İstanbullulara ferah bir seçenek sunan Metropol İstanbul misafirleri hediye siperliklerini alışveriş sonunda fiş ya da faturalarıyla birlikte danışma bankolarından alabilecek ve her misafir maksimum 3 kez hediye alabilecek. Metropol İstanbul’da hediye siperlik kampanyası stoklarla sınırlı…

Bu Yazıya Tepki Ver