MHP Yerel Seçim Hazırlıklarında Sona Gelindi

image_657c261445194_sdumrR
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Merkezde ve Teşkilatlarda Başvurular Alındı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuruları için sona gelindi. Hem Genel Merkezde hem de teşkilatlarda başvurular alındı. MHP’de aday adaylarından herhangi bir ücret talep edilmedi ve belediye başkanı adayı olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezi’ne başvurdu.

Aday Başvuruları Titizlikle İnceleniyor

Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız başkanlığında oluşturulan komisyon, aday başvurularını titizlikle inceliyor. Hem il genel meclisi hem de belediye meclisi üyelikleri için yapılan başvurular ise teşkilatlara yapıldı. Adayların seçilme potansiyeli ve halk tarafından sevilen kişiler olması önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Aday Listesi MHP Lideri Tarafından Belirlenecek

Adayların belirlenmesi sürecinde 14 ve 28 Mayıs seçim sonuçları analiz edilecek. Son kararı ise MHP Lideri Devlet Bahçeli verecek. Halk tarafından sevilen ve toplumda karşılığı olan kişilerle seçimlere girileceği vurgulanıyor.

Seçim Kampanyaları Başladı

MHP’de yerel seçim kampanyası hazırlıkları da hız kazandı. “Birliğin Gücü” ve “Türkiye İçin Canla Başla” temalarıyla çalışmalar başlatıldı. Sahada ve sosyal medyada, yerel yönetimlerin merkezi yönetim ile olan uyumunun önemi vurgulanarak seçmene ulaşılıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver