Mhp’nin En Genç Aday Adayı Mehmet Rıfat Macit

Mehmet Rıfat Macit
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığında Aday Adayı heyecanı sürüyor. Genç yaşta siyasete atılan iş insanı M.Rıfat Macit’te Oltu belediye başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İş insanı M.Rıfat Macit Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Oltu ilçesi için aday adayı olan Macit kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Macit “İlçemiz Hak Ettiği Konuma Gelecek”

Oltu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan M.Rıfat Macit, dede toprağı olan ilçesine hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı. İlçelinin tüm sorularını çözüme kavuşturacağını ifade eden Macit “ İlçemizin potansiyelini en güzel şekilde değerlendirip hak ettiği konuma gelmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

M.Rıfat Macit Kimdir?

1996 yılında İstanbul Maltepe’de dünyaya geldi. Erzurum Oltulu esnaf bir ailenin 2. çocuğu olarak dünyaya gelen Mehmet Rıfat Macit ortaöğretim hayatını İstanbul’da lise hayatını Erzurum Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Siyaset ile o dönemlerde Ülkü Ocakları ortaöğretim biriminde okul başkanılığı yapmıştır.

Daha sonrasında 2014 yılında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı ve Muhtarlık Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda şef olarak çalışma hayatına başlamıştır.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

2018 yılı Haziran ayında Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak ata dede mesleği aktif ticaret hayatına geri dönen Macit 2022 yılında Kıbrıs da askerlik vazifesini yerine getirmiştir. Halen aktif ticaret hayatına aile şirketi olan Macitler grup’da yönetici olarak devam etmektedir.

Ata dede toprağımız olan Oltu’ya hizmeti bir borç bilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver