Minik Canlara Sağlık Hizmeti

Hayvanlar hayatta aynı insanlar gibi var olmakta ve gelecekte de olmaya devam edecek varlıklar arasındadır. İnsanlar gibi yaşamlarını sürdürebilmek adına ihtiyaçları bulunmaktadır.

petiatri (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayvanlar hayatta aynı insanlar gibi var olmakta ve gelecekte de olmaya devam edecek varlıklar arasındadır. İnsanlar gibi yaşamlarını sürdürebilmek adına ihtiyaçları bulunmaktadır. İhtiyaçlarının bazılarını kendileri bir şekilde karşılayabilse de aslında genel olarak insanların yardımına da muhtaçlardır. Evlerinin kapısını minik canlara açan ve onlara yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için yardımcı olan kimselerin önceliği veteriner klinikleridir.

Her şeyden önce sağlığın geldiği dünya da onların da sağlıklı olması için gereken yapılmalıdır. Petiatri Bakırköy Veteriner Kliniği bölgedeki ihtiyaçtan dolayı minik canlara yardımcı olmak bakım ve tedavilerini gerçekleştirmek amacı ile hizmet vermektedir. Gerekli üst teknoloji aletlerinin yanı sıra sevgi ve özen göstererek bunu gerçekleştirmektedirler. İstanbul’da Petiatri Ataköy Veteriner Kliniği olarak da farklı bölgede hizmet sunmaktadırlar.

Veteriner Kliniği Hizmetleri

Genellikle patili dostların bakım ve tedavilerinin yaygın olması yanı sıra egzotik hayvanların sayısı da az denilemeyecek kadar vardır. Evlerde yaygın olarak bakıldığına rastlanmasa da büyük şehirlerde yaşayanlar tarafından zor da olsa beslenilmektedir. Kedi, köpek, egzotik hayvanların yanı sıra kuş türlerinin de bakım ve tedavisini gerçekleştiren hekimlerin genel olarak vermiş olduğu hizmetlerden sizler için kısaca bahsettik.

  • Muayene
  • Dahiliye
  • Doğum ve Jinekoloji
  • Laboratuvar
  • Cerrahi Operasyonlar
  • Yoğun Bakım
  • Acil Muayene

Gibi daha birçok alanda minik canlar için hizmet vermektedirler. Detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir, iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver