MINISO, growth hacking ajansı H2O United’ı tercih etti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Growth hacking ajansı H2O United, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Büyüme odaklı reklam modellerinin Türkiye’deki öncülerinden olan H2O United, 80’den fazla ülke ve bölgede 4.200’den fazla mağazası bulunan MINISO’nun Türkiye ayağının 360 derece çalışmalarını üstlenecek ve markanın tanıtım çalışmalarını yönetecek.

Performans odaklı dijital mecralardaki uzmanlıklarını kreatif çözümlerle birleştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunan growth hacking ajansı H2O United, portföyüne yepyeni bir marka daha ekledi.

Yüksek kaliteli ev eşyaları ve kozmetik başta olmak üzere birçok kategoride ulaşılabilir fiyatlı ürünler sunan MINISO, 2013 yılından bu yana ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İspanya, BAE, Hindistan ve Meksika dahil olmak üzere 80’den fazla ülke ve bölgede 4.200’den fazla mağaza ile hizmet veriyor.

H2O United, MINISO markasının pazarlama ekibi ile entegre çalışarak markanın tüm ihtiyaçlarını tek bir ekip ile senkronize karşılayacak. Uygun maliyetli iç prodüksiyon çözümleri ile hem etkileşim hem de satış odaklı kampanyaların daha yaratıcı olmasını sağlayacak. Aynı zaman bütçe alokasyonu, performans yatırım stratejisi gibi alanlarda da pazarlama ekibi ile birlikte çalışıyor olacak.

360 derece ‘büyüme’ hizmeti

H2O United çözümlerini 2021 yılı itibariyle tamamen büyüme odağında sunuyor. Dinamiklerini performans ve veriyi yaratıcı şekilde işlemekten ajans H2O United, bu yıl Reels ve TikTok platformları için kurduğu Content Studio ile dikkat çekmişti. Marka geçtiğimiz günlerde iç prodüksiyonu ile yaptığı Defacto filmlerinin hem erişim ve etkileşim hem de satış başarısıyla gündeme gelmişti. Türk tüketicisi tarafından da oldukça sevilen MINISO’nun Türkiye ayağının kreatif ve dijital, performans pazarlama olmak üzere tüm reklam süreçlerini yönetecek.

H2O United hakkında:

2019 yılında H2O Dijital olarak kurulan ve 2020’de yolculuklarına H2O United olarak devam eden büyüme odaklı reklam ajansı, dijitalin metriklerinden beslenerek markalar için 360 derece kreatif iletişim çözümleri sunuyor. Hem İstanbul hem Los Angeles’daki ofislerinde partnerleri için ‘tam hizmet ajansı’ olarak çalışan H2O United, dijital mecralardaki uzmanlıklarını kreatif çözümlerle birleştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunuyor. Strateji, kreatif, dijital pazarlama ve marka deneyimi alanlarında hizmet veren ajansın farklı sektörlerden birçok markası bulunuyor. Ajans özellikle e-ticaret modeli olan markalarına yaratıcı satış kurgu hizmetlerinde ve medya yatırımlarını dönüşüm odaklı sonuçlara çevirmesi ile uzman.

Bu Yazıya Tepki Ver