Mısır Silajı Ne Kadar Tercih Ediliyor?

Her zaman hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş hayvan işlerinde oldukça büyük bir öneme sahip olan yem çeşididir.

misirsilaji (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her zaman hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş hayvan işlerinde oldukça büyük bir öneme sahip olan yem çeşididir. Mısır silajı içerik kalitesi ve ürünün hazırlanışına kadar geçen sürede önemli aşamalar kaydeder. Bu hazırlanma aşamalarında, ürünlerin kalitesi de oldukça önemlidir. Yemlerin hazırlanışında vitamin, protein ve mineral bakımından da oldukça donanımlı yemler imal eden firma, her zaman alanında tek olmayı başarır.

Birçok firma arasında tek olmayı başaran mısır silajı firması üretim içeriği, kalitesi ve en iyi şekilde müşteri hizmetiyle alanında bulunan en iyi firma olarak kendini kanıtlar. Sınır tanımayan yem çeşitleri ve mısır silajı fiyat bakımından da alıcıların istediği kalitede ürünler hazırlar.

Mısır Silajı Hazırlanış Aşamaları

Mısır silajında kullanılan kuru madde oranı %32’nin altında olduğu zaman partikül büyüklüğünün de yaklaşık 6-8 mm olması beklenir. %34 üzerinde olması durumunda ise her zaman 4mm olması beklenir. Kaliteli üretim yapılabilmesi için silonun hiçbir şekilde hava almadan kapalı ortamda olması gerekir. Bu şekilde en iyi kalitede ürün ile verimli yemlerin yapılma süreci tamamlanmış olur.

Mısır silajı Manisa şehrinde en iyi şekilde hazırlanmış yemleri müşteriler tarafından tercih edilerek kısa sürede ulaştırılır. Beklentiyi en iyi şekilde karşılayan firma için müşteri hizmeti kadar ürün kalitesi de oldukça önemlidir. Merak edilen ürünler için mısır silajı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver