MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Morutan Konusunda Açıklamalarda Bulundu

image_65e33aff9d6a6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Morutan’ın Oynamamasının Sebebi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Morutan’ın neden oynamadığına yönelik soruya, “Morutan ilk 11 oynamaya devam ederse kulübe çıkacak bir külfet var. extrabet Morutan’ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan’ın, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor.” şeklinde cevap verdi.

Belözoğlu’nun Açıklamaları

Emre Belözoğlu , “Üzgünüm. Üzgün olmak ne kadar yeterli bilmiyorum. Böylesine extrabet giriş iyi başladığımız maçta 30 farklı senaryo olsa en kötüsü bu olurdu. Artık net bir şekilde kümede kalmak için mücadele edeceğiz. Ligde başka bir hedefimiz yok. Bunun dışında hedef düşünen varsa katılmıyorum. Ankaragücü sahanın içinde extrabet twitter çok yalnız.” ifadelerini kullanarak takımının durumunu değerlendirdi.

Hakem Performansı Hakkında

Belözoğlu, karşılaşmanın hakemini de değerlendirerek, “Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemler memnun olmak polyannacılık oynamaktan öteye gitmez.” şeklinde görüş belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver