Mobil Alanda Deterjan Pazarı Anakim!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Anakim markasının 2002 yılında otomobil temizlik ürünleri için çıktığı bu yolculukta, markasına değer kazandıracak yeni çalışmalarla üretim alanını da genişletmesiyle, yeni dünyaya yeni bir bakış açısı geliştirerek hizmet verdiğini görebiliyoruz. Bu konuda Deterjan markalarını incelediğimiz firma, yeni dönemde mobil satış alanında farklı bir yaklaşımla satış alanına giriş yapıyor.

Online Perakende Satış Dijitalleşen Temizlik!

Dijitalleşen temizlik satın ürünleriyle, mobil satış alanının verimli kullanılmasından bahseden deterjan pazarı kurucu ekibi, özellikle evde, işte, yolculukta her yerde temizliğin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Ülkemizde özellikle endüstriyel alanlardaki eksikliklerin temizlik ürünlerinin amacını yerine getirmemesinden kaynaklı zarar verici etkilerine de vurgu yapıyor.

Marka yöneticileri her makine, elektronik alet hatta ayakkabı bile istediğiniz deterjanla temizleyebileceğiniz bir ürün değildir. Bu nedenle zarar verici değil, temizlik amacını yerine getirecek çok kapsamlı kullanılan deterjanlar üretmek ve kolay ulaşım için de hem semt hem de mobile alanda satışa çıkmak bizim için büyük bir atılım oldu diyerek markasının vizyon ve misyonuna dair vurgular yaptı.

Markamızla Değil, Ürünlerimizle Var Olmak!

deterjanpazari.com yöneticisi ürünlerimizin başarısı, markamızın çok tanınır olası değil kullanım amacına uyması üzerine değer kazansın isteriz. Bir ürün sırf adı var diye kullanılıyorsa bu tamamen kandırmaktır. Bu nedenle adımızdan önce temizlik ürününün amacını gerçekleştirmesine önem verdik bunun için de satış alanlarımızı genişlettik.

https://www.deterjanpazari.com/

Bu Yazıya Tepki Ver