Mobil/Seyyar Yükleme Rampaları

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Seyyar rampa diğer bilinen ismiyle mobil rampadır. Düz ayak şeklinde de ifade edilir. Kot farkı olmadan fakat forklift kullanılma ihtiyacı duyulmayan alanlarda, seyyar rampa yani diğer bilinen ismiyle mobil rampa tercih edilir.

Mobil/Seyyar Yükleme Rampaları Nedir?

Yükleme yapılan araç yükseklikleri, çeşitlilik arz ettiği takdirde esnek ve kolay kullanım özelliği ile mobil/seyyar yükleme rampaları bulunur. Standart ebatlarda ithal edilen modellerin beraberinde özel ölçütlerde de imalat gerçekleşmektedir. Araç ile depo alanında köprü kurulmasına yardımcı olan yükleme rampaları, mobil rampa olarak da farklılık gözetir. Çok fonksiyonel sistemlerde seyyar rampa olmasındaki en temel özellik, istenilen her türlü alana kurulabilmesidir. Bu yüzden farklı alanlarda kullanıldığı taktirde seyyar rampa özelliği ile kısa bir süre içerisinde yükleme yapılmasını sağlar. Hidrolik pompa ve piston sistemi ile tek tuşla kullanılmaktadır. Herhangi bir zorlayıcı yanı bulunmaz. Araca ürün yüklendikçe araçla birlikte alçalması mümkün. Otomatik sistemleri de yer edinir. Tercihen tek tuşla kullanım özelliği de sunulur.

Mobil/Seyyar Yükleme Rampaları Kullanım Alanları

  • Düz bir zeminde yer değiştirerek, sıfır kodundan nakliye aracının kasasının en ucuna kadar yükleme ya da boşaltma işlemleri için mobil rampaları kullanılabilir.
  • Standart taşıma kapasitesi ile beraber özel olarak yüksek tonajlı alanda da taşıma kapasitesi bulunur.
  • Nakliye aracı kasasının yüksekliğine uygun olarak ayarlanabilen sistemlerdir. Kullanılmadığı zamanlarda az yer kaplaması adına katlanılabilir.
  • Kapalı kasa nakliye araçlarında yükleme yapılacağı sırada kasanın en başına kadar ulaşması gerektiği zaman boyutu mevcuttur.
  • Nakliye araçlarına yükleme, boşaltma yapmak istediğiniz zaman dilediğiniz her alana kurulabilir. Herhangi bir kurulma zorluğu bulunmaz.

Mobil/Seyyar Yükleme Rampaları Kurulumu

Mobil/seyyar yükleme rampaları, otomatik sistemleri mevcuttur. Aracın yüksekliğine ya da boyutuna göre kurulumu gerçekleşir. Firmamız alanında uzman ve donanımlı ekibi ile beraber mobil/seyyar yükleme rampası konusunda tercih edebileceğiniz bir firmadır. Her nakliye aracının kasasının yüksekliğine uygun olarak ayarlanabilir seyyar olduğu için taşınmasını sağlayacak düzenekleri mevcuttur. İhtiyacınıza en uygun mobil ve diğer bilinen ismi ile seyyar yükleme rampası için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver