Most İdea Yazılım ile Mobil Uygulama ve Web Yazılımlarda Büyük Yenilikler

Teknololik gelişmelerin ve pandeminin yaratmış olduğu etkilerin sonucunda son iki yılda yazılım sektöründe roket hızında gelişmeler yaşanıyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknololik gelişmelerin ve pandeminin yaratmış olduğu etkilerin sonucunda son iki yılda yazılım sektöründe roket hızında gelişmeler yaşanıyor. Bir anda büyük bir iş hacmine ulaşan bu sektörün en önemli temsilcilerinden birisi olan Most İdea Yazılım firması her geçen gün ihtiyaçları karşılamaya yönelik yeni adımlarla gündeme geliyor.

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz yapmış olduğu açıklamalarda 2020 ve 2021 yılında %50 bir büyümeye sahip olduklarını ifade ediyor. Ancak bu oranın 2022 yılında çok daha büyüyerek devam edeceğinin sinyalleri veriliyor. Çünkü firma yazılım ihracatı konusunda yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Ülkemizdeki mevcut pazar ile birlikte tüm dünyaya hitap edebilmek için gerekli tüm altyapı çalışmalarının hazır olduğu anlatılıyor.

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz sektöre öncülük eden firmalardan birisi olmalarını daha önce göstermiş oldukları başarılara bağlıyor. İlk kez katılmış oldukları Bilişim 500’deki sıralamaları ise onu doğrular bir bilgi veriyor. Geçmiş başarılarında güç alarak gelecek 10 yıl içinse hedef oldukça büyük. Most İdea Yazılım Avrupa’nın en büyük yazılım şirketleri arasına girmek için var gücüyle yenileniyor ve gelişiyor.

Yazılım sektöründe var olan tüm gelişmeler firma bünyesinde yakından takip ediliyor. Yapay Zeka algoritması ile yakından ilgilenen Most İdea ekibi bu farklılıkları ile Avrupa ülkelerinde dikkat çekeceklerini düşünüyor.

https://www.instagram.com/erdemaksoz/

https://www.instagram.com/mostidea/

Bu Yazıya Tepki Ver