Mudanya Veteriner Muayenesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her canlı gibi evlerinize sizlerle birlikte yaşayan minik dostlarınızın da sağlık sorunları olabilir. Bazı durumlarda bu sağlık sorunları çok ileri boyutlara kadar gidebilir.

Kedi ve köpeklerinizin sağlıklı birer yaşam sürebilmeleri için öncelikle onların aşı programlarına birebir uyuyor olmanız çok önemlidir.  Köpek Kedi aşılama programları ile onların hangi dönemde hangi aşıları yaptırması gerektiğini biliyor ve takip ediyor olmalısınız. Aşı zamanları geldiğinde bu alanda çalışan uzman veteriner kliniklerinde bu aşıları yaptırmalısınız. Ancak bu durumda sağlıklı ve dirençli olabilirler.

Aşılama ile birlikte onları düzenli olarak veteriner muayenesinden geçirmeniz de ileride yaşayabilecekleri büyük sıkıntıların önüne geçecektir. İnsanlardan hiçbir farkı olmayan bu canlıların düzenli olarak sağlık kontrolleri yapıldığında, olabilecek tüm sorunlar önceden tespit edilebilmektedir.

Mudanya veteriner klinikleri arasında en kapsamlı çalışan kliniklerin başında Minta Veteriner Kliniği gelmektedir. mudanyaveteriner.com adresi üzerinden bizlere ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz. Minik dostlarınızın rutin kontrollerinden ciddi sağlık sorunlarına kadar tüm problemlerle ilgili bizlere ulaşabilirsiniz.

Kedi ve Köpek Tıraşı

Evlerde sizlerle birlikte yaşayan minik dostlarınızın tüm sağlık sorunlarının yanında düzenli olarak takip edilmesi gereken bakımları da söz konusudur. Ev yaşamının bir parçası olan hayvanların belirli dönemlerde tırnak, tıraş vb. bakımlarının yapılması gerekmektedir.

Kedi Köpek traşı için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. En steril ortamlarda, uzmanlarımız tarafından onlar için en ideal tıraş uygulamaları yapılmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver