Müge Anlı’nın Doğum Günü Kutlaması Stüdyoda Coşkuyla Karşılandı

image_6581a26f40296_aw3fMj
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı’dan ‘Doğum Günü’ Açıklaması: “Allah’ın Bir Lütfu!”

Müge Anlı’nın doğum günü münasebetiyle stüdyo coşkuyla donatıldı. Ünlü gazeteci sevincini gözlerinden okurken, Anlı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ağlarım vallahi! ‘Bu yıl doğum günü kutlaması istemiyorum. Yayında fazla vakit harcamayalım, yayın sonrası pasta keseriz.’ dedim. İnsanın sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet. Ama sevdiği işi sevdiği insanlarla yapması Allah’ın bir lütfu!”

Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen’den Müge Anlı’ya Övgü

Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen, kendisine gelen notları ve iyi dilekleri okuyan Müge Anlı’ya duyduğu sevgiyi şu şekilde dile getirdi:

“Çok özel bir insansınız. Ben kendimi hep şanslı hissettim. Annem tam bir Türk kadınıydı, onunla büyüdüm. Sonra siz girdiniz hayatıma. Gerçek bir Türk kadınıyla uzun yıllar çalışma fırsatı buldum. En azından televizyonlardan herkese hitap edebilecek örnek bir rol model. Ama bir şeyi çok merak etmiştim ilk başlarda, annenizi! Onu da kutluyorum. Çünkü böyle bir evlat yetiştirmek herkese nasip olmaz.”

Rahmi Bey’den Kutlama ve Şaka

Rahmi Bey de doğum günü dolayısıyla Müge Anlı’yı kutladı ve şu sözleri dile getirdi:

“16 sene evvel bu mücadeleye beraber başladık. Güzelleştin, gençleştin, geliştin. Türk kadınının azmiyle, mücadelesiyle, hırsıyla buralara geldin. Seni kutluyorum. Seni dünyaya getiren annene de saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. İyi doğdun, iyi ki varsın.”

Müge Anlı’dan Gülümseten Sözler ve Şaka

Müge Anlı, Rahmi Bey’in elini cebine atmasının ardından şaka yaparak “Elini cebine attın bana altın mı getirdin?” diye sordu. Rahmi Bey ise “Bak işte şimdi! Bu kabiliyet meselesi” diyerek ünlü gazeteciye takıldı. Müge Anlı ise eline aldığı altını sallayarak şükranlarını dile getirdi ve şu sözleri söyledi:

“Teşekkür ederim. O kadar iyi tanıyoruz ki artık birbirimizi. Elini cebine götürüyor, kesin oradan bir şey çıkaracak. Ne çıkarabilir? Biliyorsunuz altın gramajı, fiyatları! Altın borsası başkanı varsa öyle bir şey seni yapmalılar Rahmi Bey.”

Bu Yazıya Tepki Ver