Muğla’da dehşet durum! ‘İşe gidiyoruz’ diye kandırdılar, ormanda ağaca asmaya çalıştılar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri, Güvercinlik Mahallesi’nde alçı işiyle uğraşan bir kişinin ormanlık alana götürülerek darp edildiği ve cebindeki 800 lirasının zor kullanarak alındığı ihbarı üzerine egzersiz başlattı.

Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen A.G. ve H.D, Güvercinlik Mahallesi’nde gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin arkasından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

“BANA KUMPAS KURDULAR”

Mağdur Ahmet D, yaptığı açıklamada, “işe gidiyoruz” bahanesiyle araçla götürüldüğü ormanlık alanda saatlerce darp edildiğini öne sürdü.

İki şüphelinin kendisine, işi bırakmalarına sebep olduğu için saldırdığını bahis eden Ahmet D, “Bana kumpas kurdular. Kendileriyle hiçbir şekilde husumetimiz yoktu. Yapanlardan birisini iki yıldır tanıyordum, öteki kişiyle ise yeni tanışmıştım. Cebimden 800 liramı aldılar. Beni kabloyla ağaca asmaya çalıştılar. Omuzlarımda, kollarımda ve bacaklarımda darp izlerim var. Ormanda kaçarak kurtuldum. Her ikisinden de şikayetçiyim.” diye konuştu.

(AA)

Bu Yazıya Tepki Ver