Murat Kurum, En Genç Festival’de Gençlerle Buluştu

image_65e4f670a36ee
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Kurum, En Genç Festival’de Gençleri Selamladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eşi Şengül Kurum ve çocuklarıyla birlikte Volkswagen Arena’da düzenlenen En Genç Festival’e katıldı. Festivalde gençlerle sahneye çıkan Kurum, gençleri selamlayarak onlara duygusal anlar yaşattı.

Murat Kurum’un Gençlere Mesajları

Murat Kurum, festivalin ardından yaptığı açıklamada gençler için her zaman en güzelini, en iyisini hayal ettiklerini restbet ve bu hayali gerçekleştirmek için mücadele ettiklerini vurguladı. Gençlere tertemiz bir gelecek sunmayı amaçladıklarını belirten Kurum, “Yeşilin arttığı, mavinin korunduğu bir İstanbul hayal ediyoruz. Bu hayali gençlerle birlikte gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’un Geleceği

Kurum, oluşturacakları gençlik meclisiyle gençlerle karar alacaklarını ve hayalleri birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. İstanbul’u gençlerin geleceğine restbet giriş güvenle baktığı bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Kurum, gençlerin iyi bir geleceği, yeşil bir İstanbul’u hak ettiklerini dile getirdi.

İstanbul’un Gelecekteki Yeri

Çevre ve Şehircilik Bakanı, İstanbul’un festivallerin şehri olacağını ve gençlerin uluslararası organizasyonlarla buluşacağını aktardı. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde kadınlar ve gençlerin önemli rol oynayacağını belirterek, birlikte rest bet büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Şengül Kurum’un Mutluluğu

Kurum’un eşi Şengül Kurum da festivalde bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, çocuklarıyla birlikte sanatçıları dinlediklerini ve keyifli bir gün geçirdiklerini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver