Murat Sancak’tan Açıklama Fenerbahçe Maçında Yedek Başlayan Balotelli Uzun Süre Yok!

Screenshot_53
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli’nin sakatlık haberini duyurdu. İşte ayrıntılar.

Adana Demirspor’un başkanı Murat Sancak, takımının Fenerbahçe ile oynadığı maçta yedek kulübesinde başlayan ve son dakikalarda oyuna dahil olan Mario Balotelli’nin sakatlandığını duyurdu. Sancak, Balotelli’nin İtalya’da ameliyat olacağını ve sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Mario Balotelli İtalya’da Ameliyat Olacak

Başkan Sancak, İtalya’da bulunan Mario Balotelli’nin ameliyat geçireceğini ve yaklaşık 2-3 ay boyunca futboldan uzak kalacağını goley90 belirtti. Balotelli’nin sakatlığı hakkında detaylı bilgi verilmese de uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olması, Adana Demirspor taraftarları için üzücü bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Fenerbahçe Maçında Neden Yedek Başladı?

Maç öncesinde Balotelli’nin neden ilk 11’de değil de yedek kulübesinde başladığı sorusuyla karşılaşan Başkan Sancak, oyuncusunun sakat olduğunu ve ihtiyaç durumunda kadroda bulunduğunu açıkladı. Mario Balotelli’nin sakatlığının ne kadar ciddi olduğu ve  goley90 giriş hangi bölgesinde bir sorun yaşandığı hakkında net bilgiler henüz verilmedi.

Mario Balotelli’nin Katkısı

Mario Balotelli, Adana Demirspor’a geri döndüğü dönemde takımına önemli katkılar sağlamıştı. Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 3 gol kaydederek takımına destek veren Balotelli’nin uzun süre sahalardan uzak kalacak olması, Adana Demirspor’un ileriye dönük planlarını etkileyebilir. Mario Balotelli’nin sağlık durumu ve rehabilitasyon süreci yakından takip edilecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver

Yorumlar kapalı.