Musa Kılıç Ailesi, Ev Sahibinin İddialı Tutumundan Mağdur

image_6628ce1bb91bf
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanalizasyon Problemi ve Ev Sahibinin İddiaları

Musa Kılıç, eşi Fadime Kılıç ve oğulları ile birlikte Kartal Gümüşpınar Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın ikinci katında kiracı olarak kalıyor. Ancak ev sahipleri İbrahim Yıldırım, iddiaya göre ailenin evinden çıkmalarını istiyor. Kılıç çifti, ev sahibinin kanalizasyon giderini tıkadığını öne sürüyor.

Kılıç Ailesinin İsyanı

Kılıç ailesi, ev sahibi ile konuşarak sorunun çözülmesini talep etti ancak olumlu bir yanıt alamadı. Bu durum üzerine ev sahibine şikayette bulunan aile, sağlık sorunları yaşamaya başladı. Evdeki kötü koku sebebiyle 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan aile, çareyi caminin tuvaletlerine gitmekte buldu.

Ev Sahibinin Tavrı

Ev sahibi iddialara cevap vermedi ve kiracıları ile görüşmeyi reddetti. Musa Kılıç, ailenin yaşadığı zor durumu şu sözlerle anlattı: “20 günden beri ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz artık. Yani konu komşuda çoluk çocuk tuvalete gidiyoruz. Çocuk rahatsız, ateşi var. Ne yapacağımı bilmiyorum.”

Yapılan İnceleme ve Sonuç

İSKİ ekipleri, kanalizasyon sisteminde bir sorun olmadığını belirterek problemi ev sahibinin daireden kaynaklandığını doğruladı. Kılıç ailesi, ev sahibinden şikayetçi oldu ancak ev sahibi herhangi bir açıklama yapmadı. Aile, yaşadıkları mağduriyeti ve sağlık sorunlarını dile getirerek çözüm bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver