Museum Hotel Romantik Atmosferi ile Sevgililer Günü’nde Unutulmaz Bir Deneyim Sunuyor

1543908726407318
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Seyahat severlerin en özel noktalarından biri olan Kapadokya’da, mimari dokusu, müze otel konsepti ve benzersiz konaklama deneyimi ile dikkat çeken Museum Hotel, Sevgililer Günü’nde en romantik anları yaşatıyor. Türkiye’nin tek Relais & Chateaux unvanına sahip oteli, bu güzel günde misafirleri için müzik ve eğlence dolu programlar ile keyifli bir konaklama deneyimi hazırladı. Konuklar 11 ve 12 Şubat’ta DJ Çağın Kulaçoğlu ile eğlenirken, 14 Şubat’ta sevilen müzik grubu Flapper Swing sahne alıyor.   

Yılın her mevsimi farklı bir güzelliğe bürünen Kapadokya’da, Göreme, Aşk ve Güvercinlik Vadileri ile Avanos ve Erciyes Dağının nefes kesen manzarasına karşı konumlanan Museum Hotel, Sevgililer Günü için çok özel programlar hazırladı. Konumu, mimarisi ve dekorasyonu ile baştan sona romantik ve etkileyici bir görsellik sunan otel, Sevgililer Günü için hazırladığı içeriklerle konaklamayı iz bırakan bir deneyime dönüştürüyor.

Misafirler 11 ve 12 Şubat günü ünlü DJ Çağın Kulaçoğlu’nun müzikleri ile eğlenceli saatler geçirirken, 14 Şubat’ta swing grubu Flapper Swing Orkestrası’nın güzel müzikleri eşliğinde bu özel günü kutluyor. Caz müziği eşliğinde Kapadokya’ya özgü geleneksel tatları ve Türk mutfağının en güzel örneklerini servis eden Lil’a Restaurant konuklarına müzik ve mükemmel lezzetleri bir arada sunuyor.

Museum Hotel’in eşsiz görselliği ve her biri özel olarak tasarlanmış odaları romantizmi estetikle buluşturuyor

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux unvanlı oteli olan ve 2021 yılında World Travel Awards tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Butik Oteli’ seçilen Museum Hotel misafirlerine, sıcak açık havuzunda yüzerken Erciyes Dağı önünde yükselen balonların dansı ile sunduğu özel deneyim ile Sevgililer Günü’nde unutulmaz anlar yaşatıyor.

Otel, her biri ayrı konseptle tasarlanmış taş mimariye sahip ve mağaradan oluşan 34 odası, Kapadokya’ya özgü geleneksel lezzetlerle, Türk Mutfağının en güzel örneklerini sunan Lil’a Restaurant’ı ve etkileyici görselliği ile dikkat çekiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver