MY Nakliyat’tan Eğitime Büyük Destek Burs verilen Öğrenci Sayısı 107

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir evden eve nakliyat firmaları arasında birinciliğe oynayan My Nakliyattan eğitime de tam destek! İzmir’de piyano taşıma hizmetinden antika taşıma hizmetine kadar bir çok alanda taşıma hizmeti sunan My Nakliyat öğrencileri de unutmuyor. Uzun yıllardır öğrencilere burs imkanı sağlayan My Nakliyat bu yıl içerisinde burs verdiği öğrenci sayısını toplamda 107’ye çıkardı. Bunun yanı sıra farklı vakıflarla da proje yöneten My Nakliyat şirketi desteklerini yardıma ihtiyacı olan kişilerden esirgemiyor.

“Öğrencilerin okumasına ve istediği işi yapmasına önem veriyorum.”

My nakliyatın kurucusu Mustafa Yıldız öğrencilere burs vermesi ile alakalı yöneltilen sorulara şekilde yanıt verdi; “ Ben evden eve taşımacılık hizmeti sunmaya büyük bir umutla başladım. İzmir şehirler arası nakliyat şirketimizi kurduğumuzda burs verdiğim öğrencilerin yaşlarına yakındım. Bu nedenle öğrencilerin okuması ve istedikleri mesleği yapması benim için çok önemli. İlk etapta imkanlarımız doğrultusunda burs verdiğimiz öğrenci sayımız daha azdı. Ancak imkanlarımız genişledikçe burs verdiğimiz öğrenci kitlesini de genişlettik. Umarım ilerleyen süreçte daha fazla öğrenciye burs verebiliriz. Amacımız tüm öğrencilerin okuması ve istedikleri yere gelebilmesi. Bu konuda desteğimi asla çekmeyeceğim. Biliyorsunuz ki bu firmada yabancı ortaklarımızda mevcut. Emin olun onların fikri de bu yönde. Biz My Nakliyat olarak tüm öğrencilerin yanındayız!”

“Öğrenciler haricinde destek verdiğiniz başka kişiler ya da vakıflar var mı?”

“Tabii ki de öğrenci dostlarımız dışında destek verdiğimiz başka kişiler ya da vakıflar mevcut.  Başka farklı vakıflarda da çalışmalar yürütüyoruz. İnsanların nereden geldiğini unutmaması bu konuda oldukça önemli. Toplumun bu noktada bilinçlenmesi gerekli. Çevreme bakıyorum daha etrafta ne olduğundan haberleri yok. İşte bu durum çok yanlış. Bizler bu bilince erişebilecek insanlarız. Kimseden gidip bir derneğe yardımda bulunmasını istemiyorum tabii ki de. Ancak en azından toplumun içerisinde hep beraber var olduğumuz düşüncesini kabullenmek çokta zor olamaz. Bu düşünceye erişemeyen insanlarla çok iletişime geçmek istemiyorum!”

“Yabancı ortaklarınız da sizinle aynı düşüncede mi?”

“Bu soruyu başka bir arkadaş sormadan cevaplamıştım. Ancak tekrardan değineyim tabii ki de. Yabancı ortaklarımda bu konuda benimle hem fikirler. Hatta öğrencilere İlk burs fikri çıktığı zaman çok fazla araştırma yapıp öğrenci bulmakta yardımcı oldular. Bizler My Nakliyatta bir aile gibiyiz. Bunu diğer röportajlarımda da açıkça belirttim. Tabii ki de firmamız kapsamında belirli çatışmalar yaşıyoruz. Ancak bu çatışmalar hiçbir zaman öğrencilere burs vermekle alakalı ya da vakıflarla proje yönetmekle ilgili olmadı. Çünkü onlar da benim gibi nereden geldiğimizi bilen toplumla iç içe yaşamayı seven kişiler. Toplumun problemlerini beraber görmek bizlerin en büyük hedefi. Yardıma ihtiyacı olan hiçbir kişiden elimizi çekmedik, çekmeyeceğiz de!”

Bu Yazıya Tepki Ver