Neden Tek Kullanımlık Ürün Sunuyoruz?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özmeriç medikal olarak sizlere birçok tek kullanımlık ürün imkânı sunuyoruz. Bu ürünlerin kullanımları hem çok pratik, hem de hijyenik oluyor. Hastanelerde, kliniklerde, muayenehanelerde, güzellik merkezlerinde, bu ve bu türlü hijyenin çok önemli olduğu tüm alanlarda kullanımı oldukça önemli. Tek kullanımlık ürünler arasında ise en çok tercih edilenlerden birisi tek kullanımlık önlük olmakta.

Tek kullanımlık tercih edilmesinin sebebi ise cerrahi operasyonlar esnasında kullanılan örtü ve tek kullanımlık tulum operasyon sırasında enfeksiyona karşı neden olabilecek bakterilerin gelmesini engellemek amacıyla yani bariyer olması amacıyla tercih edilmektedir. Tek kullanımlık parçalar kullanılarak steril bir alan oluşturulur. Sizlere sunduğumuz tek kullanımlık malzemeleri sebebi de korumayı en üst seviyeye çıkarırken, enfeksiyon oranını en aza indirmektir.

Kaliteli Bir Ürün

Firmamız tarafından sizlere sunulan askılı önlük gibi pek çok malzeme sunuluyor. Bu malzemeler hazırlanırken en önemli düşüncemiz ise ameliyathane ve operasyon ortamına uygun bir şekilde tasarlanmış olması. Tek kullanımlık olarak hazırlanan bu parçalar genellikle önceden ayarlanmış olan vücut ısısında muhafaza eder. Dışarıdan basit ve ince gibi görünse de aslında mekanik elektriklenme ve alevlenme durumlarına karşı oldukça büyük bir direnç gösteriyor. Sıkı bir şekilde dokunmuş olan tek kullanımlık önlük gibi malzemeler kalitesi ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda kalite fiyat dengesi de başarılı bir şekilde kurulmaktadır. Firma olarak hedefimiz, sürekli bir seyirde, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver