Nejat İşler, Dünya Tiyatro Günü Etkinliğinde Konuştu

image_660692e05b1b8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nejat İşler, Bititiyatro’da Düzenlenen Etkinlikteydi

Oyuncu Nejat İşler, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için düzenlenen etkinlikte Bititiyatro’da sahne aldı. Etkinlik sonrasında muhabirlerle bir araya gelen İşler, tiyatroya olan sevgisini ve deneyimlerini paylaştı. Oyuncu, “Dünya Tiyatro Günü’nde yapılacak en güzel şey, tiyatroya gitmek. Ben de bunu yaptım. Burası benim ustamın tiyatrosu. Geldim, güzel de bir oyun seyrettim” dedi.

Trabzonspor Maçındaki Olaylara İlişkin Açıklamalar

Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler, Trabzonspor maçında yaşanan tatsız olaylarla ilgili soruları yanıtladı. İşler, “Bizim ne düşündüğümüz pek önemli değil, artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada dahi gidesim yok. Adamın biri çıkıp gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Küskünüm” şeklinde konuştu.

“Mutluluk Çok Uzak Bir Ülke”

Bodrum’da bir dönem Gümüşlükspor’un başkanlığını yapan Nejat İşler, sözlerine şöyle devam etti: “Orada işler temizdi. Buralar karışık. Top değil başka şeyler oynanıyor. Ben her gün ölümü düşünüyorum. Dünyada öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri. Unutmak için de çok çalışıyorum, mutlu değilim. Çünkü mutluluk çok uzak bir ülke.”

Nejat İşler 2014’te geçirdiği septik şok nedeniyle ölümden dönmüş, 95 gün yoğun bakımda kalmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver