Neymar, İran’daki Stadyum Zeminiyle Şokta!

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Al-Hilal’in İran’da oynayacağı Asya Şampiyonlar Ligi maçının yapılacağı stadyumun zemin hazırlığına tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden tepkisini “Bu mümkün değil” sözleriyle dile getirdi.

Suudi Pro Ligi’nin parlayan yıldızı Neymar, İran’ın Azadi Stadyumu’nda işçilerin son dakika çim döşeme çalışmalarını şaşkınlıkla izledi. Çimlerin betonun üzerine ince bir şekilde serildiğini ve çalışanların zemini düzeltmeye çalıştığını gösteren videolar, sosyal medyada büyük yankı buldu.

Fransız devi PSG’den 78 milyon sterlin karşılığında Orta Doğu’ya transfer olan Neymar, sakatlıkla başlayan Suudi Arabistan macerasında, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves ve Aleksandar Mitrovic ile birlikte Al-Hilal forması giyiyor.

Al-Hilal, AFC Şampiyonlar Ligi’nde dört kez zafer yaşayarak bu turnuvanın en prestijli takımlarından biri haline geldi. Ancak Neymar’ın Suudi Pro Ligi’nde golle buluşamaması ve Al-Hilal’in baş antrenörü Jorge Jesus ile arasında gerginlik yaşanıyor olması gündemdeki yerini koruyor.

Bu Yazıya Tepki Ver