Nwakaeme’den Gülümseten Hareket

3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Toto Süper Lig tüm heyecanıyla devam ederken maçlarda unutulmaz anlar yaşanıyor. Takımların rekabeti devam ederken kalp ısıtan anlarda tarihe geçiyor. 27. haftada oynana Trabzonspor – Kayserispor maçında yaşanan anlarda bunlardan biri. Trabzonspor’da forma giyen Nwakaeme maç sonunda yaptığı jest ile Halit Amca’nın yüzünü gülümsetti.

Trabzonspor taraftarları arasındaki 83 yaşındaki Halit Aygün kulübün davetiyle katıldığı maçta beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Fashionbet Kayserispor maçında son dakikada gelen gol coşkusunu göz yaşları ile taçlandıran Halit Dede’yi unutmayan Nwakaeme hediye ettiği formasıyla Halit Dede’yi şaşkınlığa uğrattı.

Trabzonspor Sevdası 83 Yaşında

Trabzonspor kulübü gücünü taraftarlarından almaya devam ediyor. Uzun yıllardır fanatik olarak Trabzonspor maçlarına katılan 83 yaşındaki Halit Aygün katılabildiği her maçta takımı yalnız bırakmıyor. Sosyal medyaya düşen gözyaşlarını tutamadığı görüntüler ile takıma verdiği destek dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor – Kayserispor maçının gidişatına dair ümitsizliğe kapılarak maçtan çıkmayı düşünen Halit Aygün son dakika gelen penaltı golüyle sevincini gizleyemedi. Verdiği röportajda “ümitler her zaman yeşerir, beklemek istedim maçtan çıkamadım” diyen Aygün takımın berabere kalması ile stattan mutlu ayrıldı. 83 yaşında olmasına rağmen pandemi önlemlerini de dikkate alarak maçta Trabzonspor’u yalnız bırakmayan Halit Aygün takıma vefa örneği ile gençlere örnek oldu.

Nwakaeme’den Forma Hediyesi

Yaşanılan olayın ardından Trabzonspor oyuncuları Halit Aygün’e büyük ilgi gösterdi. Halit Dede teşekkür etmek amacıyla Kayserispor maçından sonra Antalyaspor maçına davet edildi. Fashionbet giriş maç öncesi takımın bünyesinde bulunan Nijeryalı futbolcu Nwakaeme Halit Aygün’e formasını hediye etti.

Bordo mavi sevdasına ait 9 numaralı formasını Halit Aygün ile paylaşan Nwakaeme yaptığı jest ile beğeni topladı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor – Antalyaspor maçı öncesi gerçekleşen Nwakaeme ve Halit Aygün buluşması sporculara moral oldu.

9 numaralı forma hediyesi ile maçı izlemeye gidecek olan Halit Dede’ye bir sürpriz de futbolcu Denswil’den geldi. Denswil’de Halit Dede’nin anılarına güzel bir hediye ile ortak oldu.  Nwakaeme’den sonra kendisi de formasını hediye eden futbolcuyla keyifli anlar kayıt altına alındı.

Fashionbetguncelgiris.com

 

Bu Yazıya Tepki Ver