Online Kapı Siparişi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelişen dünya ile birlikte artık birçok ürüne online olarak ulaşabilmekteyiz. Özellikle bu pandemi dönemi ile firmalar ürünlerini kendi siteleri üzerinden online bir şekilde satmaktadır. Bu ürünler arasında artık kapılarda yer almaktadır. isterseniz Lake kapı, istenirse de Melamin kapı gibi tüm kapı modelleri internet üzerinden sipariş ile alınabilmektedir. Bunun için yapılması gereken tek şey alışveriş yapılacak internet sitesinin bulunması ve siparişin verilmesi. Bazı siteler ise direkt olarak bir sipariş alanı oluşturmak yerine müşteriye verilen iletişim belgeleri sayesinde telefon ile iletişim kurarak satış işlemini gerçekleştirmektedir. Green Door firması da bu alanda ülkemizde hizmet vererek istenildiği taktirde müşterilerine istedikleri kapıları ulaştırmaktadır.

Green Door firması olarak bizler her zaman sektörün getirmiş olduğu tüm yenilikleri kullanmayı hedefliyoruz. Tüm üretimlerimizde yeni nesil adımlar atıyoruz. Ve tüm bunları sizlere en uygun fiyatlar üzerinden sunuyoruz.

Kapı Ölçüleri

Kapı alınırken ilk dikkat edilmesi gereken durum kapının ölçüleridir. Evlerin genelinde kapılar standart olarak üretiliyor olsa bile kesinlikle alışveriş yapılmadan önce kendi kapınızı ve alacağınız kapının ölçülerini bilmeniz gereklidir. Örneğin Göbekli melamin kapı modelini beğendiniz ilk yapmanız gereken o kapıyı koyacağınız yerin ölçülerini doğru bir şekilde almak ve beğendiğiniz kapının ölçülerini tam olarak öğrenmektir. Eğer kapı boyutunu standart dışı ise firma ile görüşerek kendi ölçülerinize ait bir kapı yaptırabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver