Online Telefon Teknik Servisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telefon tablet ve diğer mobil cihazlarımızın olası bir hasar veya bir yazılım sorunu ile karşılaşması durumunda uzman kişilere danışmamız gerekir. Bu noktada evinize yakın bir pasajda bulunan ikinci el telefon satımı yapan tekinsiz bir adama güvenmek yerine internet üzerinden bu konular hakkında yeterli donanım sahip insanlar tarafından yazılmış çeşitli yardım forumlarını dikkate almanız daha yardımcı olacaktır.

Online telefon teknik servisi hizmetiyle kullanıcıların evlerinden çıkmadan çeşitli işlemleri kolay yoldan yapabilmelerini sağlayan Nur GSM, güvenebileceğiniz nadir sitelerden birisi. Firma olarak iletişim adresi üzerinden sorununuzu bildirmeniz halinde en kısa sürede dönüş yapılarak internet üzerinden root dosyası aktarımı gibi onlarca hizmetten yararlanabilirsiniz.

Site içerisinde yer alan çeşitli metinlerin en alt kısımlarında ücretsiz olarak bulabileceğiniz yazılım dosyaları ile bozuk İmei numarasına sahip olan cihazınız için imei repair işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Onlarca marka/model cihazın ücretsiz frp reset dosyasına ulaşabildiğiniz Nur GSM, bütün bu hizmetler için sizlerden ayrı bir ücret talep etmez.

Gizlilik Politikası

Kişisel verilerimizin birçoğunu içinde barındıran cep telefonlarımızın onarım işlemi sırasında gerçekten güvenilir bir şirket ile çalıştığımızı hissetmemiz gerekir.

Bu noktada kullanıcıların güvenini tam anlamıyla sağlayan Nur GSM internet sitesi üzerinden detayı bir şekilde yer alan ‘’Gizlilik Politikası’’ kısmı üzerinden gerekli bilgiye ulaşabilir ve güvenli bir teknik destek hizmetinin keyfini sürebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver