ONSRA NEDİR ? ONSRA NE DEMEK ? ONSRA Gerçek adı nedir ? ONSRA KİMDİR ?

ONSRA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  • ONSRA NEDİR ? Türkçe Rap & R&B Soultrap Müziği Sanatçısı ONSRA KİMDİR ? İşte Ahmet Batuhan DAVULCU Hakkında Bilgi

ONSRA Nedir ? öncelikle tanınmış kişi, Söz Yazarı, Türk rap müziği Sanatçısı & Prodüktör Ahmet Batuhan DAVULCU ’nun Sahne adı ve diğer bilinen ismi ONSRA’dır.

24 yaşında ki Başarılı Sanatçının Resmi sahne adı 2019 yılından itibaren ONSRA olarak kayıtlara geçmiştir. Doğum ismi ise Ahmet Batuhan Davulcu olarak bilinmektedir.
ONSRA anlamı ise; Güney Afrika dilinde, bir daha aşık olmamak ve son kez sevmek anlamına gelmektedir. Çoğunuz bu kelimeyi belki de ilk defa duyacaksınız. ONSRA kelimesinin ne anlama geldiği konusuna baktığımızda artık aşık olmamak ve bireyin yaşadığı acıları tarif eder.

ONSRA adıyla bilinen Müzisyen Ahmet Batuhan DAVULCU, 10 Aralık 1998 İstanbul doğumlu Aslen Edirneli Prodüktör, Türk rap müziği sanatçısı ve Reklam Danışmanıdır.
Anne adı “Rahşan” Ata adı “Mehmet” olan ONSRA 3 kardeştir.
Evli 2 çocuk babası bir büyük ağabeyi (Yakup DAVULCU) ve kendisinden küçük kız kardeşi (İrem Miray DAVULCU) olarak bilinmekte.

Küçük yaşlarından beri Türkçe Rap ve elektronik müzik dinleyicisi ve üreticisi olan ONSRA,
Son dönemde  Hem Sanatçısı hem editörü olduğu Ödüllü Radyo, Reklam Medya şirketi Müzikonair bünyesinde Reklam Danışmanı olarak başarılı bir çok çalışmanın altına imzasını atmıştır. 11 yaşında ilk kez mikrofon karşısına geçen Sanatçı, Günümüzde Türkçe RapTrap,  Trapsoul ve R&B tarzları ile daha geniş kitlelerin dikkatini çekmeye devam etmektedir.  2021 yılında DMC (Doğan Müzik Company) ve Müzikonair gibi büyük şirketler içinde başarılı çalışmalara imza atmış, Söz müziği kendine ait olan sayısız Single ve Aranje çalışması ile günden güne Türkçe rap piyasasında adından söz ettirmektedir.
Sanatçı reklam danışmanı olarak;
“Toprak Kardeşler (Erdal Toprak & Bruda412), Ayben, İçyüz ve Emre Eroglan” gibi Türkçe Rap Hit’ ve Türkçe Alternatif Farklı Pop & R&B Tarzlarında başarılı bir çok ünlü isimlerin çalışmalarına PR desteği sağlamıştır.

2021 yılı ilk aylarında küçük bir ekip ve Bireysel çalışmaları olan “YokPes EtmeYarın Yok” Old School Rap – Soul R&B projelerinde ki verdiği büyük destekleri ile beraber yola devam ettiği başarılı Sanatçı “Emre Eroglan” ile çalışmalarına Prodüktör, Yayımcı, Reklam Menajeri ve Türkçe Rap Sanatçısı olarak İstanbul Şehrinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Müzik haber, Radyo ve Sosyal İçerik Platformu olan Reklam şirketi Müzikonair bünyesinde Trend Playlist çalışmaları ve bireysel olarak Sosyal Medya PR çalışmalarına ve çeşitli sektörlerin sesine kulak vermektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver