OPPO ve FC Barcelona, Piqué, Roberto, De Jong, Pjanic ve Fati’yi TikTok’ta Bir Araya Getirdi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Ekim 2020, İstanbul – FC Barcelona Futbol Kulübü’nün resmi sponsoru OPPO, pandemi süresince futboldan uzak kalan futbolseverler için sosyal medyada kulüp ile birlikte başlattığı ‘Go For It’ içerik serisine devam ediyor. Serinin ilk içeriğinde takımın savunma oyuncusu Gerard Pique, Barcelona taraftarları ve OPPO kullanıcıları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı. Sosyal içerik serisinin devamında ise takımın savunma oyuncuları Nelson Semedo, Clement Lenglet ile forvet oyuncuları Luis Suarez ve Martin Braithwaite ile eğlenceli bir video çekilmişti.

İnovasyona olan bağlılık ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla bağlantı kurulabilecek yeni dijital kanal arayışları OPPO ve Barcelona Futbol Kulübü’nün en belirgin ortak özelliği… Bu hedefinden yola çıkan OPPO, TikTok’ta futbolseverlerin Barcelona takımı ile ilgili en sevdiği anların ve deneyimlerin neler olduğuna karar verebilecekleri yeni bir #GoForIt içeriği oluşturmak için küresel ortağı Barcelona ile güçlerini birleştirdi.

Oluşturulan içerikte takımın popüler oyuncuları Gerard Piqué, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Miralem Pjanic ve Ansu Fati yer aldı. TikTok’ta yer alan video Ultra Gece Videosu ve Ultra Sabit Video 3.0 özelliklerine sahip OPPO Reno4 Pro modeliyle çekildi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan OPPO, Türkiye’de de TikTok kanalında eğlenceli içeriklere yer veriyor. En yeni challenge’da kullanıcılar #OPPOSelfie hashtag’ini kullanarak en canlı selfie’leri koleksiyonuna ekleyebiliyor. Yapmanız gereken tek şey boş elinizi havaya kaldırıp elinizde OPPO Reno4 Serisi’nden bir model olduğunu hayal ederek poz vermek ve sürprizler için takipte kalmak…

Basın Bilgi: Medyaevi / Tel: 0 212 351 91 81

Duygu Sayıner Çıdamal / dsayiner@medyaevi.com.tr / 0533 680 3686

Bu Yazıya Tepki Ver