Ordu Evden Eve Taşımacılık

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu evden eve taşımacılık işlerinde sizlere profesyonel olarak hizmet sunmaktayız. orduevdenevenakliyat.com adresine giriş yapabilir ve burada yer alan hizmet bölgelerimize göz atabilirsiniz. İletişim bilgisi üzerinde bizlere ulaşabilirsiniz. Ordu şehir içi, ilçeler ve çevre iller ile ilgili tüm talepleriniz için ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. Böylelikle bu hizmet karşılığı ödemeniz gereken net bedeli öğrenmiş olursunuz.

Ordu evden eve nakliyat hizmeti veren firmamız bu kapsamda sizlere profesyonel olarak hizmet vermektedir. Ordu nakliyat işi yapan her bir ekibimizde farklı alanlarda uzman olan personellerimiz çalışmaktadır.

Ekibimizde yer alan mobilyacı personelimiz her türlü dolap, gardırop, yatak vb. sökülebilen mobilyalarınız için sökme işlemi yapmakta ve tüm mobilyalarınızı de monte olarak taşımaya uygun hale gelmesini sağlamaktadır. Elektrikçi ola personelimiz tüm avize ve elektrikli eşyalarınızın sökülmesi, beyaz eşyalarınızın taşımaya uygun hale gelmesini sağlamaktadır. Paketleme işi yapan personellerimiz ise tüm eşyalarınızın hasarsız bir şekilde güvenle taşınabilmesi için her bir ürünü ayrı ayrı paketlemektedir. Taşımaya uygun hale gelen eşyalar araç yerleştirilmekte ve yeni adrese ulaştığında yine aynı ekip tarafından özenle yeni yerlerine takılıp kurulmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Hizmeti

Ordu nakliyat firması olarak bizler hem zamandan hem de iş gücünden kazanabilmek adına yüksek katlı binalar için asansörlü taşımacılık hizmeti sunmaktayız. Böylelikle tüm eşyalarınız hasar görmeden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde araçlara taşınmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver