Oriflame Ürün İçeriği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oriflame markası sunduğu tüm ürünlerde insan sağlığına aykırı hiçbir madde bulundurmuyor. Özellikle bu konuda en çok dikkat edilen madde ise paraben olmakta. Kanserojen ve zararlı bir madde olan paraben içerikler asla kullanılmamalıdır. Pek çok markanın aksine Oriflame bu durumun bilincinde olarak hiçbir içeriğinde paraben maddesi kullanmıyor.

Oriflame içerikleri ile ilgili en önemli madde konusu da nikel olmaktadır. Günümüzde nikele alerjisi bulunan kişiler mevcut. Bu kişiler tarafından en çok sorulan soru ise nikel alerjisi olan Oriflame ürünü kullanabilir mi? Oriflame ürünleri tüm cilt testlerinden geçerek hazırlanmıştır. Hiçbir alerjen madde bulunmuyor ve asla nikel kullanılmıyor.

Oriflame İle Nasıl Kazanırım?

Oriflame üyelik işleminden sonra kazanmak oldukça kolay. Üye olduktan sonra ise kazanç elde etmenin kolay iki yolu var. Ya ekip oluşturacaksınız ya da kendiniz ürün satacaksınız. Ürün satışı yapmayı tercih ettiyseniz çevrenizdeki kişilere çeşitli ürünler sattıkça kazanç elde edersiniz. Eğer ekip kuracaksanız ekibinize her satışı başına size kar payı eklenmektedir.

Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra gerçek kataloğumuz gelene kadar Oriflame web sitesinde bulunan online Oriflame katalog sistemi üzerinden sipariş girebilir, ürün tanıtımı yapabilirsiniz.

Orifflame.com/anasayfa/#uyelikformu adresi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde üyelik kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda site içerisinde yer alan ürünlere ve sisteme ait birçok faydalı bilgiden yararlanabilir ve kataloglarımızı inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver