Ortak bir banka hesabında toplanıyor

6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Vergiler sıkı bir şekilde kısıtlandıktan sonra kullanılıyor. “Finansal yapısının yönetilmesi gerekiyor ve herhangi bir halk kararına dayanamıyor” diyen Galatasa, Elmas’a dikkat çekti. Kurumsallaşma hamlelerini 15 yıldır erteleyen Ray Club, şunları söyledi:

Hata yapma yetkimiz yok

Hepimiz zaman zaman hatalar yaparız. Ama bundan sonra hata yapamayız. Bu yüzden dayanışma ve dayanışma adına arkadaşlarımla birlikte sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Herkesle iletişime geçtik. Ne yazık ki geldiğimiz noktada birleşme isteğimizin henüz gerçekleşmediğini görüyorum. “Birliğe ihtiyacımız var.

‘Bazen bu birlikteliğe zarar veren şeyler yapıyor’ diyenler bile. Sponsorlara “Bu yönetime çok destek verdiniz, gamabet lütfen bekleyin” dedi biri. Bazıları medyayı sahte transfer sözleşmeleri yoluyla kulüp içindeki sözleşmeler hakkında konuşturdu.

Dedikodularla uğraşamayız

BURAK Elmas, Galatasaray’da önemli bir süreçten geçtiklerini ve birlikte hareket etmeleri gerektiğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: Şu an gördüğüm tablo, bu değer etrafında birleşemeyiz.

Bu Yazıya Tepki Ver