Oto Computest

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara computest, oto ekspertiz taleplerinin yayılması ve bu işi yapan firmaların çoğalması ile birlikte hayatımıza girmiş olan bir terimdir. Oto computest, her türlü oto ekspertiz işinin yapıldığı tesislere verilen isimdir. Computest istasyonlarında ikinci el araçlara ait tüm değerlendirmeler profesyonel bir şekilde yapılmaktadır.

Artı Oto Ekspertiz firması Ankara oto ekspertiz alanında hizmet veren en köklü ve güçlü firmaların birisidir. 1996 yılında bu yana sektörde yer alan firma 2009 yılından itibaren ekpertiz işleri yapmaktadır. Sahip olduğu farklı şubeler ile Ankara’nın birçok farklı yerinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Etimesgut, Yenimahalle, Altındağ ve Çankaya oto ekspertiz şubeleri ile sizlere güvenli hizmet sunmaktadır.

Oto Ekspertiz İşlemleri

Artı oto computest istasyonlarının her birinde ikinci el araçlara ait birçok farklı test yapılmakta ve bu durum raporlandırılmaktadır. Bir araca ait 8 farklı bölge özel olarak kontrollerden geçirilmektedir. Böylelikle araç motorundan, pencere düğmelerine kadar, büyük küçük her nokta kontrol edilmekte ve arıza durumları belirlenmektedir.

Artı oto ekspertiz firması TSE hizmet yeterlilik belgesine sahip bir firmadır. yapmış olduğu her ekspertiz işleminde bu sorumluluk ile hareket etmektedir. Öncelikle en küçük işlemden en büyük kontrollere kadar her detayda son teknoloji cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar araçlara bağlanarak arıza ve hata tespiti yapmakta, aynı zamanda çalışan her aksam için verimlilik değerlendirmesi sunmaktadır. bu cihazların kullanımı ise profesyonel ekiplerin işidir.

Bu Yazıya Tepki Ver