Otomatik Kapı Sistemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomatik kapı sistemleri bugün birçok farklı alanda karşımıza çıkmaktadır. Özellikle iş merkezleri, alışveriş merkezleri, mağazalar, hastaneler, özel klinikler ve daha birçok farklı alanda güvenle kullanılmaktadır.

Otomatik kapı sistemleri özellikle toplu yaşam alanlarında tercih edilmektedir. Mekanlara giriş çıkış sayısının fazla olduğu yerlerde bu sistemler en faydalı ve en kullanışlı yöntem olarak bilinmektedir. Fotoselli kapı olarak ta bilinen otomatik kapılar bir hareket olduğunda onu algılayarak hareket etmektedir. Ve böylece insanların kapatıp açmasına gerek kalmadan kendisi otomatik olarak çalışmaktadır.

Otomatik kapılar mekan güvenlikleri ve elbette ısı dengesi açısından önemli detaylardır. Yaz ve kış mevsiminde insanların kontrolünde olan kapılar sorun olabilmektedir. Ancak otomatik sistemlerde düzenli olarak açılıp kapandığı için dışarıdan ısı alışverişi çok kısıtlı şekilde gerçekleşmektedir.

Atlat Otomatik Kapı Sistemleri

Atlas Otomatik Kapı firması olarak sizlere 15 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz. Her tür alan için en kaliteli kapı sistemlerini kuruyoruz. Firma olarak sadece kurulum hizmetimiz bulunmuyor. Bununla birlikte hem kendi kurmuş olduğumuz kapı sistemleri için hem de başka firmalar tarafında kurulmuş olan kapı sistemleri için tamir ve bakım çalışmaları da yapıyoruz.

Atlas Otomatik Kapı firması olarak fotoselli kapı tamiri alanında sizlere en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunuyoruz. Aynı zamanda en uygun fiyatlar üzerinden hizmet almanıza da destek ve yardımcı oluyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver