Oyuncu ve Yönetmen Olan Abdurrahman Tutar Hakkında Merak Edilenler

Son dönemlerin ses getiren yeteneklerinden biri olarak Abdurrahman Tutar bizleri karşılıyor.

abdurrahman tutar (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerin ses getiren yeteneklerinden biri olarak Abdurrahman Tutar bizleri karşılıyor. 1995 Erzincan’da dünyaya gelen Abdurrahman Tutar, küçüklüğünden beri sanat ve tiyatroyla ilgilenmektedir. Bu bağlamda da kendini mesleki olarak tiyatro ve oyunculuğa hazırlamıştır. Hedeflerinde başarıyla ilerleyen Abdurrahman Tutar, şimdilerde hem dizi hem de sinema sektöründe belli bir yer edinmeyi başarmıştır. Aynı zamanda çeşitli tiyatro topluluklarında da çalışmalarını sürdürmektedir.

Yoğun bir takipçi kitlesine sahip olan oyuncu aynı zamanda yönetmenlik de yapmaktadır. Bulunduğu tiyatro topluluklarında birçok tiyatro oyununun sahnelenmesinde yönetmenlik koltuğunda yer almıştır. Bu bağlamda almış olduğu ödüller de başarısını herkese kanıtlamaktadır. Aynı zamanda Morris Tiyatro topluluğunu oluşturarak sanatı seven ve tiyatro öğrenen çocuklara eğitim vermeye başlamıştır.

Abdurrahman Tutar Setlere Hazırlık Süreci Devam Ediyor

Birçok farklı projede yer edinmiş olan Abdurrahman Tutar’ın yakın zamanda ekrana gelen Barbaroslar dizisinde prop ekibi olarak dekor ressamlığı yaptığı biliniyor. Aynı zamanda farklı sinema filmleri için de anlaşma sağladığı ve set hazırlıklarına başladığını belirtebiliriz. Bu bağlamda Abdurrahman Tutar’ın sevenleri için güzel haberler çok yakında gelecektir.

Sürekli olarak ara vermeden oyunculuk çalışmalarına devam eden başarılı oyuncu, her geçen gün yükselmeyi de sürdürüyor. Özellikle de almış olduğu tiyatro ve oyunculuk alanındaki ödülleri bu başarısının göstergesidir. Abdurrahman Tutar’ın tüm çalışmalarını ve projelerini yakından takip etmek için sosyal medya hesaplarına göz atabilirsiniz.

Sosyal Medya Linklerim:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu Yazıya Tepki Ver