Özel Sporcu Ayşe Kader, Dünya Şampiyonluğu İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

image_656b1e566a1ad_1s8Np5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor dünyasının başarılı isimlerinden Ayşe Kader, kayakta dünya şampiyonluğuna odaklandı. 4 yaşında sporla tanışan Kader, Türkiye şampiyonlukları ve Polonya’da elde ettiği gümüş madalya ile başarısını kanıtladı.

Erzincan’da kayak sezonunun başlamaması nedeniyle spor salonunda çalışmalarına devam eden Kader, hedefine ulaşmak için 2024 martında Polonya’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasını bekliyor.

Antrenör Canser Atila, 6-7 yıldır Kader ile çalıştıklarını ve birçok başarıya imza attıklarını belirtti. Yaz ve kış aylarında durmaksızın antrenman yapan sporcu, haftada beş gün fitness salonunda ve simülatör aletleriyle çalışıyor. Kar yağdığında ise Ergani Kayak Merkezi’nde antrenmanlarına devam ediyor.

Milli sporcu Ayşe Kader Yavuz, elde ettiği derecelerden bahsederek dünya şampiyonluğu için hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade etti. Polonya’da dünya ikincisi olduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a söz veren Yavuz, Türk bayrağını gururla dalgalandırıp ülkesini temsil etmek istediğini söyledi.

Ayşe Kader Yavuz’un hedefi olan dünya şampiyonası, 2024 yılında gerçekleştirilecek. Sporcu, çalışmalarına tam hız devam ederek Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver