Parça Kontör Bayiliği Alma İmkânı

Parça kontör yükleme, TL yükleme ya da paket yükleme bayiliği almak çok kolay bir işlemdir.

onlinelira (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Parça kontör yükleme, TL yükleme ya da paket yükleme bayiliği almak çok kolay bir işlemdir. Parça kontör bayiliği almak için ilk etapta, almak istediğiniz firmanın formunu doldurmanız gerekir. Bu form sayesinde kolay bir şekilde başvuru talebinde bulunabilirsiniz. Her nerede ve hangi il de olursanız olun ve hangi iş ile uğraşırsanız uğraşın parça kontör bayiliği yapmanız mümkündür. Bunun için tek yapmanız gereken, işlem bayilik alacağınız iş yerinizin çok işlek bir yerde ya da yol üstü bir yerde olmasıdır.

Bayiliğiniz onaylandığı takdirde internet sayesinde firma yerine parça kontör, paket sorgulama veya paket yükleme işlemi için kullanılacak olan miktar kadar ödeme gerçekleştirilir. Bu ödeme olduğunda firma da satış yapacağınız ödeme kadar size kullanılabilecek bakiye açılımı sağlar. Sonrası hep bir düzen halinde ilerler. Bunun gibi işlemlerden dolayı Online Lira sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Parça Kontör Bayilik İçin Öncelikli Kural Nedir?

Parça kontör bayilik alabilmeniz için bir iş yerinizin olması gerekir. Çünkü bu işlem vergi ile sağlandığı için gerekli bir durumdur. Bundan sonra ise dilemiş olduğunuz bir parça kontör ana firmasına bayilik başvurusunda bulunmak olur. Bayilik başvurusu için hiçbir ücret ödenmez. Bu işlemlerden sonra bayilik onayını beklemeniz yeterli olur. Parça kontör bayiliği başvurusu işlemi için başka herhangi bir işleme gerek olmaz. Bu başvuru işlemleri için Online Lira sitesinden hizmet alabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver