pazartesi rapor verecek

3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dün İstanbul’a çağrılan ve statta maçı izleyen Sportif Direktör Luis Campos, Trabzonspor maçının ardından, Galatasaray yönetiminin bu kötü duruma çare ararken yaptığı tespitlere de yer verecek bir rapor sunacak.

Riera çalışmaya başladı

Galatasaray’da destek antrenörü olarak göreve başlayan Albert Riera, takımın lordbahis sistemsel sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı. Galatasaray’ın hedefi, Trabzonspor’a karşı üç puan alarak seriyi bitirmek.

Felipe Sanchez Mateos 6-0 incelemesi: “Çok, çok mutluyuz”

Spor Toto Premier Lig’in 22. haftasında Alanyaspor, Hatayspor’u 6-0 mağlup etti. Alanya Spor teknik direktörü Felipe Sanchez Mateos, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten memnun olduklarını söyledi.

Mateos, “Bazen sonucun olumsuz olduğu, ancak bu yarışla ilgili kazancın olumlu olduğu bir yarıştasınız. İki haftada iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Geçen hafta da harika bir yarış çıkardık. Güzel. İyi oynadık. ilk 30 dakika iyi oldu maçın sonunda yaptığımız röportajda tüm maçın bu 30 dakikasında oyunumuza başlamamız gerektiğini söyledik bugün oyun mükemmel olmayabilir ama arkadaşlar gösterdiğimizden memnunuz bu maçın son 30-90 dakikasındaki enerjileri.Çok mutluyduk.Takım olarak istediğimiz düzen ve dinamizmden uzak olduğumuzu düşünmüyorum.Genellikle burada maç programı yoğun,zamanımız kısıtlı Arkadaşlarımızla çalışmaya odaklanmaya devam edeceğiz ve istediğimiz takımları sahaya çıkarmaya çalışacağız” dedi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver