PENTİ İLK FLAGSHIP MAĞAZASINI NİŞANTAŞI’NDA AÇTI

Rumeli Caddesi’yle Valikonağı Caddesi’nin kesiştiği noktada açılan yeni Penti Nişantaşı mağazası markanın yeni logolu ve özel mimari konseptiyle açtığı ilk mağaza oldu.

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin lider iç giyim markası olan Penti, 3 katlı ve 450 metrekare büyüklüğündeki Nişantaşı mağazasını açtı.

 

Auge Design’ın oluşturduğu yeni logosuyla tüketicilerle ilk defa bu noktada buluşan Penti’nin, vitrin tasarımı Sergen Şehitoğlu tarafından yapılan Nişantaşı mağazası ilk flagship mağaza olma özelliğini taşıyor.

 

Bu mağaza aynı zamanda müşterilerin penti.com üzerinden yaptıkları alışverişlerinde, siparişlerini teslim alabilecekleri bir nokta oluyor.

 

Penti’ye Yeni Marka Kimliği…

 

The Dieline Awards 2022’de Studio of the Year ödülüne layık görülen, İtalya kökenli Marka Tasarım ve Danışmanlık Şirketi Auge Design, marka için şimdi ve gelecek zamanla uyumlu olan, sadeliğin ön planda tutulduğu bir logo ve marka mimarisi oluşturdu.

 

Yeni logo, Penti’nin verdiği mesajları iletmenin en iyi yolu olarak markaya modernliği, feminenliği ve sonsuzluğu getiren zarif bir font seçimiyle tasarlandı.

 

Penti Nişantaşı mağazası, daha sakin tasarımıyla kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde rahat ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver