Photoshop sanatçısı Tekin Türe, eserleriyle görenleri büyülüyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Photoshop sanatçısı Tekin Türe, doğayı gerçeküstü tasvir ettiği eserleriyle sanatseverleri büyülüyor.

2010 yılında Photoshop ile tanışarak amatör olarak meslek hayatına başlayan Tekin Türe, kısa sürede kendini geliştirerek dijital sanat alanında birbirinden etkileyici eserler ortaya koydu. Eserlerini sosyal medya üzerinden de paylaşan Türe, sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanarak takipçi kitlesini 50 bine ulaştırmayı başardı.

Photoshop alanında yaptığı çalışmalarla görenleri büyüleyen Türe, Hayki isimli sanatçının  ‘Ol’ adlı albümünün tüm basılı çalışmalarını yaparak profesyonel iş hayatına geçiş yapmıştır.

Can Bonomo (Ruhum Bela), Ece Seçkin (Dibine Dibine), Kalben (Aşk Çeşmesi), Can Kazaz (Sürsün Bahar) gibi birçok ünlü isimle çalışan Türe’nin 34 eseri ise  2018’de ING Creative tarafından düzenlenen festivalde sergilenmiştir.

 

Photoshop sanatçısı Tekin Türe’nin eserleri Dubai’de sergilenecek!

 

Sanatçı Tekin Türe’nin ‘Manipülasyon’ ve ‘beyin savaşı’ üzerine çalıştığı eserleri, Dubai’de sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 15 Ağustos’ta açılacak sergide, sanatçının 85 eseri yer alacak.

2010 yılından bu yana doğayı gerçeküstü tasvir ederek kurduğu bağlantılar ile fotoğraflara masalsı bir hava katan Türe, eserleriyle görenleri farklı dünyalara götürüyor.

 

Sanatçı tasarımlarıyla ‘Photoshop’ ve ‘Adobe’nin dikkatini çekti!

Tasarımlarıyla herkesi kendinden geçiren sanatçı, ‘Photoshop’ ve ‘Adobe’nin de dikkatini çekmeyi başardı.

Adobe Tekin Türe’nin bir eserini resmi Instagram sayfasında paylaştı.   Photoshop ise  resmi Instagram hesabından Türe’yi takip etti. Böylece, Tekin Türe Photoshop’un takip ettiği tek Türk olarak kayıtlara geçti.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver