Pınar Deniz, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi ve sosyal medyayı salladı!

image_656da491273b4_MpQPE6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 49’uncu kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde birbirinden ünlü isimler boy gösterdi. Ancak geceye adını en çok duyuran isimlerden biri kesinlikle Pınar Deniz oldu. Genç oyuncu, ‘Yargı’ dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Şimdi ise En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı ve tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ödül töreninde giydiği iddialı elbiseyle de büyük ilgi toplayan Pınar Deniz, sosyal medyada da adından söz ettirdi. Cesur pozlarını paylaşan ünlü oyuncunun son pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz’in görünümünü övgülerle karşıladı.

Bu övgüler arasında; ‘Harika görünüyorsun’, ‘Çok mükemmel’, ‘Bu kadar da muhteşem olunmaz’, ‘Bu güzellik fazla’, ‘Her hali olay’ gibi yorumlar yer aldı. Pınar Deniz’in sosyal medyayı sallayan son pozları, beğeni butonunu bile çökertti.

Pınar Deniz, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde kazandığı En İyi Kadın Oyuncu ödülü ve sosyal medyayı sallayan son pozlarıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Genç yetenek, kariyerindeki başarılı çıkışını sürdürüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver