Pomeranian Boo Cinsi Köpeklerin Özellikleri

pom44
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Pomeranian Boo Özellikleri

En küçük köpek cinsleri arasında yer alan ve kısaltılmış ismi Pom olan Pomeranian Boo gerçekten de çok sevimli bir görünüşe sahiptir, bir Pomeranian görüp de sevimliliğine kayıtsız kalmak çoğumuz için nerdeyse imkansız.

Pomeryan, kare orantılı, minyon bir spitz köpeğidir. Yuvarlak gövdesi, küçük kulakları çift katmanlı kürkü ve geriye doğru kıvrık kuyruğu ile spitz cinsi köpeklerle benzer özellikler taşır. Kısaca Pom adıyla da bilindiği gibi bazı ülkelerde de Zwergspitz, Zwers, Spitz Enano, Spitz Main, Deustche Spitze, Loulou olarak adlandırılır. Uyanık, şaşkın, heyecanlı yüz ifadesi ile tilkiye de benzetilir. Pomeranian kabarık, yumuşak ve pürüzsüz olan kahverengi, beyaz, gri, kırmızı, siyah kürkü ile kendine özgü bir havaya sahiptir. Yoğun ve kabarık tüyleri, dışa doğru kıvrık kuyruğu ile tamamlanır. Küçük parlak gözleri ve daima gülümseyen yüz yapısı ile her dönemde sevilen ve popüler olan bir ırkı temsil eder.

Pomeranian oldukça hareketli, akıllı, meraklı ve cesur yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Meraklı olan yapısıyla her şeyi kurcalama eğilimindedir. Küçük çocuklarla ve diğer hayvanlarla iletişimi zaman zaman zayıftır. Büyük çocuklu ailelerle birlikte daha uyumlu yaşadıkları görülmektedir.

Pomeranian küçük süs köpeği olmasına rağmen kendisini çok büyük görür. Bu yüzden kendinden büyük ya da aynı boyuttaki köpeklere cesur yapısı ile kafa tutarak, havlayarak kavga etmeye çalışabilir. Bu durumun önüne geçmek adına dışarıda yürüyüş ve aktivite zamanlarında ona dikkat etmelisiniz. Edilmediği taktirde üzücü sonuçlar doğabilir.

Pomeranian Boo Yavru Fiyatları

2023 Güncel  Pomeranian Boo yavru fiyatları 9,000 TL ile 30,000 TL  aralığındadır. Rusya’nın Pomeranya bölgesinde geliştirilen pomeranian boo cinsi köpek sadık ve itaatkâr olması ile dikkatleri çekerek güncel fiyatları ile sitemizde yer almaktadır. Çok küçük doğan yavruların üç tanesi avuç içine sığabilir. Tüylü yapıya sahip olan yavrusu çok canlı ve neşeli yapıya sahiptir. Pomeranian fiyatları, PetShop’tan satılık dişi erkek teacup boo, Beyaz, gölge gri, kahverengi yavru spitz ayı, tilki surat boo ortalama fiyat aralığı nedir ve ne kadar sahiplendirme ilanları. Evini sahiplenen ve gerektiğinde koruma eğilimi gösteren profesyonel lisanslı üreticilerden öğrenmek için sitemizi Ziyaret edeblirsiniz.

Pomeranian Boo yavru ilan ve fiyatları için https://patiilan.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver