Pop Şarkıcısı Taylor Swift, Kansas City Chiefs’in Şampiyonluk Kutlamalarında Göz Kamaştırdı

image_65cb3f599325e
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek arkadaşı Travis Kelce’in takımı Kansas City Chiefs’in şampiyonluk kutlamalarına katılan pop şarkıcısı Taylor Swift (34), stiliyle bu özel gecede geri planda kalmadı.

Taylor Swift, Blake Lively’nin stilisti olan Sarah Chapelle tarafından belirlenen muhteşem bir görünümle, erkek arkadaşı Travis Kelce’in üçüncü ödülünü kutlamak için sahneye çıktı.

Özel Geceye Damga Vuran Detaylar

Gece boyunca Taylor Swift’in takı ve kıyafet seçimleri dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı, toplamda 1,9 milyon TL (62.540 dolar) değerindeki muhteşem bir görünüm sergiledi.

Bu özel gece için Taylor Swift aşağıdaki parçaları tercih etti:

  • Yakut Bilezik: 584 bin TL (19.000 $) değerinde bir yakut bilezik
  • Bot: 34 bin TL’lik (1.100 $) bir çift bot
  • Büstiyer: 22 bin TL’lik (720 dolar) bir büstiyer
  • Çanta: 138 bin TL’lik (4.495 dolar) bir çanta
  • Kot Pantolon: 21 bin TL’lik (695 $’lık) bir kot pantolon

Taylor Swift ayrıca bol miktarda yakut mücevher ve Los Angeles merkezli mücevher tasarımcısı Jacquie Aiche’nin el yapımı parçalarını tercih etti. Ayrıca, Last Line Los Angeles’tan Heart Twist Küpe, Shahla Karimi Jewelry’den yüzük ve Retrouvai’den yüzük gibi yüz binlerce TL değerindeki takılarla da dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı görünümünü, hayranlarının favorisi olan Christian Louboutin Eleonor süet çizmeler (36.700 TL – 1.195 $) ile tamamladı.

Taylor Swift’in Stil Danışmanı

Taylor Swift’in stil danışmanı Sarah Chapelle, şarkıcının stilini tanımlayan ve Taylor Swift Styled Instagram hesabını yöneten bir süperstar. Chapelle, Taylor Swift’in tarzını belirlerken moda dünyasının trendlerini ve şarkıcının kişisel tercihlerini birleştiriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver