Pratik ve Lezzetli Diyet Yemek Tarifleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem pratik hem lezzetli hem de düşük kalori yemek tarifleri ile sağlıklı beslenirken kilo vermeye ne dersiniz? “Evet” dediğinizi duyar gibiyiz!

Pratik Diyet Yemek Tarifleri

Diyet yemek tarifleri ile düşük kalori alarak ve sağlıklı beslenerek  açıklamadan ve zorlanmadan kilo verebilirsiniz. Peki hangi diyet yemek tariflerini yapmalıyım? İşte sizin için seçtiğimiz pratik ve lezzetli diyet yemek tarifleri;

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tarifi

Ağızlara layık bir zeytinyağlı brüksel lahanası tarifi için hazır mısınız? Diyet yaparken zeytinyağlı sebze yemeklerini bol bol tüketmekte fayda vardır. Çünkü sebzeler oldukça düşük kalorilidir ve besin değerleri de son derece yüksektir. Sebzelerin çoğu lif de içerdiğinden uzun süre tokluğu garanti eder. Sebzelerin besin değerini arttırmanın en güzel yolu da zeytinyağı ile pişirmektir.

Zeytinyağlı brüksel lahanası diyet yemek tarifi için tıklayın.

Diyet Kereviz Salatası Tarifi

Tadına doyamayacağınız başka bir diyet yemek tarifi ise diyet kereviz salatası. Leziz diyet kereviz salatası tarifi için hazır mısınız? Türkiye’nin birçok bölgesinde yetiştirilebilen kereviz bitkisi, içerdiği zengin lif ve mineral açısından diyet yapanların gözdesi konumundadır. Salata ve yemeklerde kullanıldığında farklı bir aroma oluşturup, tüketen bireylerde pozitif etki bırakan kereviz, diyet yapan bireylerin olmazsa olmaz besinleri arasında yer alır. Diyetisyenlerin danışanlarına sıklıkla önerdiği kerevizin, bol miktarda lif içermesi; bağırsak hareketliliklerini artırdığı için hızlı kilo vermeye bire bir olduğu düşünülmektedir.  Kerevizin faydalarına geçmeden önce, kereviz salatasının inceliklerinden bahsetmek gerektiğini düşünüyorum. Yağsız mayonez, kereviz, nane, biber ve maydanozun aynı potada eritilip ortaya yepyeni bir salata türünün çıkması, diyet yapan bireyler tarafından epey tutuluyor.

Diyet kereviz salatası tarifi için tıklayın.

Diyet Yemekleri

Diyet yemek tarifleri ile hem daha sağlıklı ve enerjik olacaksınız hem de kilo vereceksiniz. Pratik ve lezzetli diyet yemek tarifleri için https://diyetio.com/diyet-yemek-tarifleri/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver