Prefabrik Ev Kurulumu

Ankara prefabrik ev yapımı ve kurulumu uzmanlık ve teknoloji isteyen bir iştir.

Ankara prefabrik ev konut - www.ankavilla.com
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara prefabrik ev yapımı ve kurulumu uzmanlık ve teknoloji isteyen bir iştir. Firma yapı sektöründeki uzmanlığı ile sizlere en iyi prefabrik ev üretimini sağlıyor. Üretmiş olduğu prefabrik evler farklı tasarımlara sahiptir. Dubleks prefabrik evler, konforlu ferah ve sizin beklentilerinizi karşılayacak kadar özel. Anka Villa sitesinden temin edeceğiniz prefabrik evler ile 4 mevsim ve uzun ömürlü, doğa ve köy hayatı yaşayabilirsiniz.

Prefabrik Ev İç Tasarım

Prefabrik ev içerisinde tesisat malzemeleri, sıhhi tesisat ve atık su tesisatı malzemeleri, hassasiyetle ve titizlikle uygulanıyor. Üretimi yapılan her prefabrik evde elektrik tesisatında kullanılacak olan her şey planlı bir şekilde yapılıyor. Kablonun kaç metre olacağı ya da kaç adet anahtar ve sigorta kullanılacağı, proje kapsamında yerleri belirtilerek hazırlanıyor.

Ayna planlama sıhhi tesisat ve atık su tesisatında da yapılıyor. Evlerin iç oda panel kapılarında ise standart ve ergonomik malzemeler ile tasarım yapılıyor. Prefabrik evlerin içerisinde kullanılan duş teknesi vitrifiye ve musluk gibi ekipmanların tamamı toplu olarak temin edilir.

Çelik ve Prefabrik Evlerde Üretim Süresi

Ankara çelik ev ve prefabrik evlerin yeni nesil modern tesislerde üretimi yapılır. Örneğin 100 metrekare büyüklüğündeki bir evin 4 gün gibi bir sürede kurulumu gerçekleştirilir. Pratik ve hızlı montaj avantajı, çelik ve prefabrik evlere olan ilgiyi artırmış durumdadır. Anka Villa farkı ile istediğiniz çelik ya da prefabrik eve kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver