Profesyonel Diş Eti Bakımı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlıklı bir ağız denilince sadece dişlerin sağlıklı olması yetmez. Diş sağlığı bir bütündür. Dişlerin yanında diş etlerinin sağlıklı ve bakımlı olması oldukça önemlidir. Beylikdüzü diş Peridontoloji bölümüzde uyguladığı tedaviler ile sağlıklı diş etlerine sahip olmanıza yardımcı olmaktadır.

asmarmaradent.com/tr web sayfasına giriş yaparak en son teknoloji ile çalışan kliniğimizi inceleyebilirsiniz. Dilerseniz iletişim bilgileri aracılığı ile ücretsiz olarak muayene talebinde bulunabilirsiniz. Estetik açıdan veya sağlık açısından her türlü diş tedavisi kliniğimizde uzman bir ekip tarafından hijyenik bir şekilde yapılmaktadır.

Hassas Diş Etleri İçin Hassas Bakım

Diş eti rahatsızlıkları arasında kanayan diş etleri, diş eti iltihabı, diş taşına bağlı olarak kararma, diş eti çekilmesi gibi durumlar yer alıyor. Bu rahatsızlıkların temel nedeninde bakteriyel diş plağı, diş gıcırdatma, sigara ve alkol kullanımı, genetik yatkınlık gibi nedenler bulunuyor. Beylikdüzü implant tüm diş eti problemlerinin tanısını koyduktan size uygun bir diş eti tedavisi programı hazırlıyor.

Diş eti rahatsızlıklarına yakalanmamak için dişlerin düzenli ve günlük fırçalanması, diş ipi kullanımı ve aylık olarak diş bakımı için diş hekimini ziyaret etmek gerekiyor. Beylikdüzü diş beyazlatma merkezimiz sizin için randevu oluşturarak tüm diş eti problemlerinize kökünden çözüm buluyor.

Unutmayınız ki, sağlıklı bir beden için ağız ve diş sağlığınız da oldukça önemlidir. en ufak sorunlarınız dahi ihmal edilmeye gelmemektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver